Nieuwsbrief 04-02-2022

De nieuwe unit

Een aantal leden hebben gereageerd op onze plannen voor de douche en toilet unit. En met name de terechte vraag gesteld: wat gebeurd er met deze unit als de maas weer uit loopt.

Dat zou natuurlijk,  zeker gezien het feit dat dit niet te verzekeren is tegen overstromingen, een ramp zijn als we zo veel geld uitgeven en de unit is na een (paar) jaar alweer weggespoeld of kapot.

We staan volledig achter de zorgen van onze leden, en vinden de vraag dan ook volledig terecht.

Dus hebben we besloten eerst te onderzoeken hoe we de unit ‘overstromingsproof’ kunnen maken voordat we een nieuwe unit gaan bestellen. Dit en nog veel meer, willen we graag nog eens met jullie bespreken op de volgende Algemene Leden Vergadering.

Voorlopig is het plan dus naar achteren geschoven.

Noteer dit in uw agenda*

  • Zaterdag 2 en zondag 3 april is werkweekend
  • Zondag 17 april openen we het nieuwe seizoen
  • Zaterdag 23 april is Algemene Leden Vergadering

 

*onder voorbehoud van de coronamaatregelen

Overige zaken

  • We hebben contact gehad met een schade expert, en alle schade die we hebben opgelopen door de overstroming, doorgegeven aan het rampenfonds. Op het moment van schrijven, hebben we een bevestiging dat de schade in behandeling is genomen. Het gaat om een bedrag van ruim € 25.000,- aan schade.
  • De rolpoort valt nog regelmatig uit met voornamelijk nat weer. We hebben een offerte om de poort te repareren en meteen ‘overstromingsproof’ te maken. Als we de schade vergoed krijgen, zit daar ook geld in voor deze reparatie en de aanpassing.
  • Er word hard gewerkt om de stroomvoorzieningen weer op orde te krijgen zodat iedereen in het nieuwe seizoen weer optimaal kan genieten. De kasten zijn nu aangepast zodat we deze bij eventueel hoog water kunnen wegpakken.
  • Er word ook hard gewerkt aan een nieuwe website, zodra deze gelanceerd is, willen we die als officieel communicatie middel naar de leden gaan gebruiken. Meer hierover hopelijk op de ALV.
  • De parkeerplaats is voor een deel onderhanden genomen, er is flink gesnoeid en de kuilen die ontstaan waren door de overstroming, zijn weer mooi dicht gemaakt. De parkeerplaats zal verder onder handen worden genomen zodra de nieuwe unit besteld is. En we weten hoe we e.e.a. gaan herindelen.
  • Er komt een nieuwe brievenbus te hangen die ‘hufterproof’ is omdat de vorige steeds vernield werd.
  • Harrie en Astrid blijven nog een jaartje (en hopelijk langer) als onze kantine beheerders.

We hopen dat we dit jaar een mooi en zorgeloos seizoen mogen beleven. Met veel plezier en veel ontspanning.

 

Het bestuur