Nieuwsbrief 15-04-2023

Nieuws Update!

Beste leden van WSV Maasvogels,

 

Verlichte parkeerplaats

Vandaag zijn alle lantaarnpalen aangesloten. Dus vanaf nu is onze parkeerplaats voorzien van verlichting. Ook de afwasplek en het Chemisch toilet is nu voorzien van verlichting.

 

Afwassen met warm water

Ook kun je vanaf vandaag afwassen met warm water, voor € 0.20 kun je met heet water afwassen.

 

Nieuwe Afvalverwerker

We hebben besloten over te stappen van Afvalverwerker Renewi naar RD4.

Er waren voldoende redenen om dit besluit te nemen, de grote zakken (100 liter) van Renewi kostte de club inmiddels al € 4.- per zak. Daar bovenop kwamen extra kosten, zoals huur van de container, Milieuheffing en moesten we per keer dat de container geledigd werd ook nog eens betalen.

Dan nog te zwijgen over de vele klachten van de leden dat de zakken veel te groot waren. En dus vaak buiten stonden waardoor de vogels deze open haalde.

De zakken van RD4 zijn € 2,50 (60 liter) en de club betaald alleen nog maar €15,- container huur ongeacht het aantal keren dat deze leeg gemaakt wordt.

De oranje zakken dienen dus in de container van RD4 gegooid te worden, en de oude grijze in de container van Renewi. De container van Renewi staat er nog tot juni. Dus tot die tijd kunnen jullie de oude zakken blijven gebruiken.

 

Nieuwe Brug bij WSV Randwijck

Bij onze buren wordt aanstaande vrijdag een nieuwe brug geplaatst. Dat betekent dat er een grote oplegger met deze nieuwe brug over de Lage Weerd gaat rijden. Aan ons is gevraagd om vrijdag geen auto’s langs de weg te zetten.

Het risico dat je auto schade oploopt is erg groot. Dus graag de auto’s op de parkeerplaats zetten.