Nieuwsbrief 26-05-2022

www.maasvogels.nl

Volg altijd het laatste nieuws op onze website. Informatie vanuit het bestuur, van het Activiteiten Comité en nog veel meer. Neem wekelijks een kijkje om te zien welk nieuws er te melden is.

Notulen Algemene Leden vergadering

Overige zaken

  • We hebben de definitieve tekening van de nieuwe Unit ontvangen, en deze is besteld. De levering zal naar verwachting op 15 juli plaats vinden. De tekening van de unit is te zien op onze website, en binnenkort komt er een schets van de nieuwe indeling waar en hoe de Unit met alle toebehoren er uit komt te zien. Deze wordt gemaakt door ons eigen lid John van Est.
  • Als extra hebben we besloten dat in dezelfde hoek als waar de unit komt, ook een overdekte fietsenstalling zal komen, met een of meerdere oplaadpunten voor elektrische fietsen.
  • Er word nog steeds hard gewerkt om de stroomvoorzieningen weer op orde te krijgen. Er zijn nog maar een paar plekjes waar nog aan gewerkt word, dat is bij de rolpoort en waar de nieuwe Unit komt.
  • Nu de parkeerplaats weer redelijk netjes is, moeten we ook gaan denken hoe we de plekken voor de auto’s zo efficiënt mogelijk kunnen indelen. Ideeën vanuit de leden zijn van harte welkom op bestuur@maasvogels.nl.
  • We hebben twee nieuwe blazers aangeschaft voor het Piratenschip. Dus binnenkort staat dat weer fier rechtop en kan de jeugd ervan genieten.
  •  

Het voorjaar heeft al voor mooi weer gezorgd, het zwembad heeft al mooi dienst kunnen doen. De jeugd heeft er al veel gebruik kunnen maken.

Laten we hopen dat de rest van dit jaar een mooi en zonnig seizoen mogen beleven. Met veel plezier en veel ontspanning.

 

Het bestuur