Nieuwsbrief mei 2023

Herinnering aanstaande vrijdag 18.30 uur ALV

Aanstaande vrijdag is weer de jaarlijkse ledenvergadering. Er is informatie over onze vereniging, er moet gestemd worden en we vragen jullie medewerking.

Heeft u nog een vraag voor de rondvraag? Via onderstaande button kunt u deze nog indienen tot en met donderdagavond.

Vissen bij Maasvogels!

Het visseizoen is weer open, aanstaande zaterdag al is de eerste viswedstrijd. Als je mee wilt doen, meld je dan bij Lizette of Johan.

 

 

LET OP! 4 juni is Triathlon

Mail van de organisatie:

Op 4 juni organiseren wij de jaarlijkse 043 Triathlon. Met deze mail willen wij u informeren over ons evenement en welke invloed dat heeft op de bereikbaarheid van uw terrein.

Fietsparcours triathlon

Ons fietsparcours is een afgesloten parcours i.v.m. de veiligheid van onze deelnemers. 

Het fietsparcours gaat over één weghelft van de Hoge Weerd, Oosterweg, Catharinastraat, Kloppenbergweg, Kasteellaan, Trichterweg en Johan Sebastiaan Bachstraat.

Omleidingen

Omdat we één weghelft gebruiken als parcours is verkeer vanaf Maastricht richting Eijsden via Hoge Weerd/Oosterweg niet mogelijk. 

Wij zullen het autoverkeer richting Eijsden omleiden met omleidingsborden. 

Vanuit Eijsden richting Maastricht (in noordelijke richting) rijden is wel mogelijk voor auto’s. Dit wordt dan ook de aanrijroute richting uw terrein.

Bestemmingsverkeer voor uw terrein kan het beste via Heugem rijden (Oude Maasstraat) of via de Köbbesweg naar Hoge Weerd. 

Bereikbaarheid

Op 4 juni komt alleen het loopparcours over het fietspad van de Hoge Weerd langs de toegang van de Watersport Vereniging. Wij zetten verkeersregelaars op de kruising Hoge Weerd met Lage Weerd zodat auto’s en fietsers veilig kunnen oversteken naar de Lage Weerd. 

Zo blijft uw terrein bereikbaar.