Nieuwsbrief mei 2024.

WSV Maasvogels doet aan afvalscheiding!

Sinds woensdag 1 mei staan er drie containers op ons terrein, de bestaande rest container, plus een glascontainer, en een PD-container (Plastic en Drankkartons) dus geen BLIK. Voor Blik komt er een vierde container waarin alleen maar platgedrukte blikken mogen. Kijk dus goed welke container waar voor is.

We gaan ervan uit dat onze leden netjes meewerken aan het Milieu, en hun afval scheiden.

Dit betekend ook dat uw restafvalzak (de oranje zak) minder snel vol zal raken. Voor u dus beter, en voor het milieu beter.

Formule 1 in ons clubgebouw!

Zoals u wellicht weet, kunt u alle races live kijken in ons clubgebouw. Twijfelt u, omdat een race bijvoorbeeld ’s nachts of in de vroege ochtend is, kunt u dat altijd vragen aan de beheerders of aan een bestuurslid.

Van 17 juli tot en met 6 augustus zijn onze beheerders op vakantie. In de weekenden is er voor vervanging gezorgd. We zoeken nog vrijwilligers die eventueel door de week een avond achter de bar willen staan. Aanmelden kan bij Coen of bij Astrid.

De algemene ledenvergadering

De ALV van 2024 verschuift naar vrijdag 20 september om 19.30 uur!

De reden is dat we dan meteen het complete financiële plaatje van het feest aan onze leden kunnen voorleggen.

Onze Penningmeester Lilian zal zorgen dat dan alles bijgewerkt is.

Een tweede reden is dat we erg kort tijd hebben om dit nog voor het feest te doen.

Het programma voor het feestweekend.

Hieronder vinden jullie het programma voor het feestweekend, lees dit goed en aandachtig door.

Vrijdag 14 juni vanaf 19.00 uur begint de receptie waar alle leden zijn uitgenodigd en de besturen van onze zusterverenigingen. Er komen diverse artiesten voorbij, en hapjes worden uitgedeeld. Hiervoor hoeft u zich niet aan te melden.

Zaterdag 15 juni vanaf 11.00 uur presenteren wij ons als vereniging op de Maas, in een botentocht. Met vlaggen en ballonnen. Leden die geen boot hebben, worden geacht bij anderen op de boot mee te kunnen gaan.

Van 12.30 uur tot 17.00 uur gaat de jeugd op Survival! Hiervoor dienen de jeugdleden zich aan te melden. Hoe? dat leest u hieronder.

Van 17.00 uur tot 20.00 uur staat er een foodtruck ter beschikking voor de leden. Ook hiervoor dient u zich aan te melden.

Vanaf 20.00 uur start het grote feest met live muziek, en twee belangrijke artiesten. Op dit feest mag elk lid één introducé meenemen.

De introducés zijn vanaf 20.00 uur welkom. Zij kunnen dus niet deelnemen aan de foodtruck, deze is uitsluitend voor leden! Indien u een introducé meeneemt dient u die vooraf aan te melden. Zie beneden.

Zondag 16 juni tussen 10.00 uur en 12.00 uur wordt de feesttent omgebouwd tot eetzaal.

Vanaf 12.00 uur is er dan lunch/brunch voor de leden, met op de achtergrond live muziek. Hier worden tevens onze jubilarissen gehuldigd! Ook hiervoor dient u zich aan te melden.

Rond 19.00 uur zal het einde zijn.

Aanmeld procedure:

De hapjes, de foodtruck, en de lunch/brunch is gratis voor alle leden. Het is belangrijk voor ons en de kosten, dat we weten waar we op moeten rekenen. Ook omdat we het aantal deelnemers vooraf moeten doorgeven.

Op vrijdag 17 mei vanaf 19.30 uur kunt u zich komen aanmelden voor bovenstaande activiteiten. U ontvangt bij aanmelding een bandje voor de foodtruck en/of een bandje voor uw introducé en/of een bandje voor de lunch. Aanmelden is kosteloos, maar wel noodzakelijk. Heeft u geen bandje, kunt u ook niet deelnemen. 

Kunt u niet op 17 mei? dan heeft u de mogelijkheid om vrijdag 24 mei vanaf 19.30 uur ook nog de aanmelding te doen en de bandjes op te halen.

Hou er rekening mee dat in de week voor het feest, en de week na het feest opgebouwd en afgebroken wordt.

Tot slot wensen wij iedereen een fantastisch jubileumjaar en een geweldig feest!