Nieuwsbrief Oktober 2013

Werkweekend staat voor de deur.

Beste Leden van WSV Maasvogels.

Jullie staan natuurlijk te popelen om deel te kunnen nemen aan het werkweekend wat gehouden wordt op zaterdag 4 november vanaf 10 uur ’s ochtends.

Je kunt jezelf die dag melden in ons clubgebouw bij John Smeets of Renato Vleugels.

We zullen zorgen dat er een lijst met klussen klaarligt zodat iedereen ook daadwerkelijk zinvol bezig is. Uiteraard wordt er weer voor een hapje en een drankje gezorgd.

We zien graag dat op de camping alles voor die tijd opgeruimd is om en rond de caravans. Ook dat zal een van de klussen zijn om te controleren of er niet nog spullen liggen die rond kunnen waaien of drijven.

Penningmeester.

Verder vragen we jullie aandacht voor de bestuursfunctie van Penningmeester. Deze functie is een van de belangrijkste functies binnen onze vereniging. We zoeken dan ook iemand die affiniteit heeft met cijfers en administratief werk. En de tijd om onze financiële administratie verder vorm te geven.

Lilian heeft aangegeven dat ze nog een jaar blijft om de financiën te doen van de vereniging, en als zich iemand aan dient, dan zullen ze komend seizoen samen deze functie uitoefenen. Na het seizoen 2024 zal Lilian definitief afstand doen van het penningmeesterschap. Wil je meer informatie of jezelf kandidaat stellen? Informatie inwinnen kan bij Lilian en zich kandidaat stellen kan via het email op bestuur@maasvogels.nl

60 jaar Maasvogels 1964 – 2024.

We hebben fantastisch nieuws over het komende jubileumjaar. Er komt een prachtige Aluhal met cassettevloer als feesttent op ons terrein, zie bovenstaande foto. We hebben een prachtig programma in elkaar gestoken waarbij aan oud en jong is gedacht. Op 14, 15 en 16 juni 2024 zal ons terrein drie dagen lang een en al feest uitstralen.

Zonder al te veel te verklappen ziet het programma er zo uit:

  • Vrijdag receptie, met huldiging van onze jubilarissen en aansluitend een avondvullend programma.
  • Zaterdag gedacht is aan de jeugd, deze krijgen een zeer spannende dag, er is voor iedereen eten, en ’s avonds weer een avondvullend programma met livemuziek.
  • Zondag is er voor iedereen een uitgebreide lunch/brunch met alweer livemuziek.

Het bestuur wenst iedereen alvast een mooie winter, en hoopt jullie weer in volle getalen in het voorjaar te mogen ontmoeten.