UPDATE Jubileum Feest

UPDATE Jubileum Feest

Definitief programma.
Wat staat er allemaal te gebeuren:

Woensdag 12 juni wordt er een grote luxe tent opgebouwd, er komt een podium in, en twee buffetten, een EHBO hoek. Ook komt er een aggregaat op de parkeerplaats, en een extra toilet wagen.

In de tent komt ook een munten bar. Hier kunt u munten kopen, en ook met PIN betalen. U hoeft dus geen munten uit de automaat te halen.

Vrijdag vanaf 19.00 uur start de receptie met aansluitend een feest. Hier komen verschillende artiesten voorbij( met o.a. Huub Adriaans), en worden er hapjes uitgedeeld. Alle leden zijn van harte welkom. Uiterlijk 01.30 uur is het einde.

Zaterdag om 11.00 uur start de boottocht over de maas. Een grote groep bootmensen heeft plaatsen beschikbaar gesteld voor leden die geen boot hebben. U dient zich echter wel aan te melden, omdat er wellicht meer deelnemers zijn dan er plek is. Aanmelden kan vanaf nu via bestuur@maasvogels.nl Geef even in de mail het aantal personen aan.

Zaterdag om 13.00 uur vertrekt de bus van Con Gerards met onze jeugd en wat begeleiders richting het Belgische Eben-Eymael alwaar de kinderen gaan survivallen. Ze gaan klimmen, kruipen, boogschieten, abseilen(alleen voor de echte lefgozers) en nog veel meer.

Zaterdag van 17.00 uur tot 20.00 uur staat de foodtruck op ons terrein. Iedereen die zich daarvoor aangemeld heeft, kan dan gaan eten.

Zaterdag vanaf 20 uur zijn ook de introducés welkom op onze vereniging, en start het feest met live muziek van de band 3Xtra. Tussendoor is er nog een optreden van Ziesjoem en later op de avond komt ook John Tana nog optreden. Uiterlijk 01.30 uur is het einde.

Zondag vanaf 12.00 uur is er een grote brunch voor de leden die zich hiervoor hebben aangemeld. Tijdens de brunch is er live muziek van Musique Complet. Komt Frans Theunis de sfeer nog verhogen en Clown Tallie zorgt ervoor dat de jeugd geschminkt en ge-entertaint wordt.

Alle dagen zullen er lootjes verkocht worden voor een Tombola, de opbrengst van deze Tombola gaat naar een speeltoestel voor de jeugd.

Van de leden verwachten we alleen goede zin en een gezellige sfeer. Alles andere is voor jullie verzorgt.

Dan nog mededelingen van huishoudelijke aard.

We hebben geconstateerd dat de verwarming in de douche unit steeds aangezet wordt, en zelfs op 30 graden. Dat is absoluut niet de bedoeling. Graag de radiators uit laten.

Altijd Spaans willen leren? Hier is je kans!

Als laatste is er voor de liefhebbers een gratis cursus Spaans. Deze start aanstaande maandag in ons club gebouw en zal elke maandag van 20.00 uur tot 22.00 uur gegeven worden door Miep Linan.

Iedereen die graag Spaans wil leren is welkom, en je mag ook mensen van buiten introduceren.

Aanmelden is niet nodig, je mag gewoon binnen lopen, als je er maar voor 20.00 uur bent.

Tip! Neem pen en papier mee.